Collacare
Collacare Collacare

Collacare kolageni
spajaju modernu nauku i tradiciju

Iza kvaliteta i inovacija Collacare kolagena stoji iskustvo kompanije Alkaloid, koja više od osam decenija posvećeno radi na polju proizvodnje lekova, kozmetičkih i hemijskih proizvoda i prerade botaničkih sirovina.

Alkaloid je kompanija prisutna na srpskom tržištu još od 1946. godine i uz proizvode za celu porodicu odrastale su generacije, i na taj način stvarale tradiciju – tradiciju našeg kvaliteta.

Sada su taj kvalitet i iskustvo udruženi sa savremenim naučnim i tehnološkim dostignućima, a rezultat su Collacare dodaci ishrani, bazirani na hidrolizovanom kolagenu Peptantm kao vodećem svetskom brendu kolagena, koji je najproučavaniji i sa najvećim brojem objavljenih studija koje potvrđuju njegovu efikasnost.

Uz specijalne formulacije i pažljiv odabir sastojaka, Collacare kolageni imaju potvrđeno dejstvo, visoku bioraspoloživost i lako se apsorbuju.

Ukoliko imate pitanja o načinu upotrebe Collacare tečnog kolagena ili Collacare flexy kolagena u prahu ili vam je potrebna pomoć prilikom odabira dodatka ishrani koji najviše odgovara vašim potrebama, stojimo vam na raspolaganju.

Otvoreni smo
i za vaše sugestije

Adresa: Prahovska 3, Beograd

Broj telefona: +381 11 3679 07

Mejl adresa: office@alkaloid.co.rs

Možete nas kontaktirati
i putem formulara